Geef iemand een Cadeaubon voor Blokarten!

Verras een vriend, vriendin of familielid met een blokartsessie! Misschien zelfs in combinatie met een heerlijke lunch of diner in een van de dichtstbijzijnde strandpaviljoens. Ook voor vaderdag, moederdag of een verjaardag is dit altijd een kadotip! De kadobon wordt na betaling direct in je mailbox bezorgd zodat je de bon dezelfde dag nog kado kan doen!

Locatie nader te bepalen!

Schenk de kadobon en laat de reservering over aan diegene die hem komt verzilveren. Reserveren kan vervolgens in alle kuststreken van Nederland! Blokarten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Zeeland, Texel, Ameland, Vlieland, Terschelling of Schiermonnikoog.

 

Hoe werkt het precies?

Voor het verkrijgen van deze cadeaubon vul je hieronder het contactformulier in. Geef in het contactformulier duidelijk aan voor welk bedrag en voor welk pakket je een cadeaubon verlangt. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een betalingslink welke je eenvoudig kunt voldoen via iDeal.  De kadobon wordt na betaling direct in je mailbox bezorgd zodat je de bon dezelfde dag nog kado kan doen! Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet!

CONTACTFORMULIER